Loading...

Юли създава Наследството на Бен Франклин през 2016, след като прекарва едно лято в САЩ. Впоследствие завършва политика, философия и психология в Американския Университет в България през 2019. През 2021г. защитава магистърската си степен по политическа философия, а сега до докторант по икономическа философия в СУ “Св. Климент Охридски”.

Юли е работил за Министерството на Българското Председателство на ЕС и в три международни компании – Student Recruitment Tours, What3Words и Nexo. Той е бил Секретар на Младежкия Съвет към Американското Посолство 4 мандата, a в момента е Президент на организацията. В момента той развива активно бизнес в България, като основният му фокус е платформата за търговия на дигитални активи – FirstByt. 

Спортът е нещото, което Юлий определя като основополагащо за неговата личност. Занимавал се е с баскетбол 12 години, плуване близо 3 години, а последните години е посветил на фитнеса и бягането. Сред хобитата му са четенето на книги, разходките сред природата, компютърните игри и криптовалутите. Вярва, че ученето не свършва с последния училищен звънец и смята да ви го докаже по време на BFL!

„Ако всичко беше толкова просто, че да го разбираме, ние щяхме да сме толкова прости, че нямаше да ни пука.”