Loading...
Емо е заместник директор на “Наследството на Бенджамин Франклин” през първите седем издания на програмата.
 
Той организира събития, ръководи обучения и провежда проекти от 8 години. Към старта на програмата Емо ще навлезе в шестата си година като предприемач. Той е създавал различни проекти помагащи на хората да развиват своя физически и умствен потенциал. Едно от по-разпознаваните му начинания е съосноваването на най-бързо развиващата се платформа за здравословен начин на живот в България – BAV.BG.
 
Покрай развитието на бизнес Емо се е занимавал с най-разнообразни проекти като подкасти, YouTube формати, фотография, публикуване на книги, създаване на мобилни приложения и други. В момента основната дейност на Емо е създаването на автоматизации при изграждането на онлайн магазини.
 
Емо завършва Американския университет където учи политика, психология и литература. Комбинацията от хуманитарното му образование с техническия му опит идеално представят неговото дълбоко любопитство към света. Емо се интересува от почти всякакви теми, като сред най-големите му интереси винаги са били човешкият мозък и поведенческите науки. Емо се вълнува и от финансовите технологии, блокчейн и изкуствен интелект като ежедневно посвещава време за проучването им.
 
Макар че е имал много хобита през годините, това към което винаги се връща е музиката. Мисията на Емо е да преследва “Българската Мечта” и да покаже на повече млади хора, че всеки може да успее в България, стига да вложи достатъчно труд и старание. 
“Може някой друг да свърши твоята работа, но няма кой да се забавлява вместо теб.”