Loading...

Ели е участничка от двете издания на BFL през 2020 г. и ментор на програмата от 2021 г. насам.

В момента е студент в Американския Университет в България, където учи две основни специалности – Бизнес администрация с концентрация в Маркетинг и Журналистика и масови комуникации, както и подспециалност Психология.

Отделно се развива професионално в сферата на дигиталния маркетинг и е вице президент на две организации – StartUP@Blagoevgrad и U.S. Ambassador’s Youth Council Bulgaria. Любимите ѝ занимания са създаване на документални филми и видеа, фотография, организиране на събития и всичко свързано с бизнеса и инвестициите. Друга тема, която много силно я вълнува е взаимодействието между вътершния и външния свят на човека, и влиянието, което външните фактори оказват върху изграждането на личността.

Ели дълбоко вярва, че всичко се случва с причина и дори трудните моменти са нещо, през което трябва да преминем, за да стигнем до там където трябва да бъдем.

“Разбери кой си, какво те прави щастлив и какво искаш да постигнеш. Първото ще ти помогне да откриеш второто, то ще дефинира третото, което от своя страна ще придаде смисъл на живота ти!”