Loading...

Ели е последна година студент в Американския Университет в България, където учи две основни специалности – Бизнес администрация с концентрация в Маркетинг и Журналистика и масови комуникации, както и подспециалност Психология. Отделно се развива кариерно в сферата на маркетинга и продажбите, като има няколко години професионален опит в дигиталния маркетинг, както и като специалист бизнес развитие в няколко български и международни компании.

Също така, е вице-президент на U.S. Ambassador’s Youth Council Bulgaria вече две години, където през 2022 г. заема и ролята на секретар за една година. Ели има и една година мандат като вице-президент на студентската организация StartUP@Blagoevgrad, от която е част още от първата си година в АУБ.

Любимите ѝ занимания са създаване на документални филми и видеа, фотография, организиране на събития, водене на обучения, менторство и всичко свързано с бизнеса и инвестициите, както и философията. Ели дълбоко вярва, че всичко се случва с причина и винаги сме там където трябва да бъдем.

“Разбери кой си, какво те прави щастлив и какво искаш да постигнеш. Първото ще ти помогне да откриеш второто, то ще дефинира третото, което от своя страна ще придаде смисъл на живота ти!”